Tuntitarjonta ikäryhmittäin

Taitotasomerkinnät

Avoin taso (at) = kaikille avoin tanssitunti, suosituksena kokemusta jostakin tanssilajista

Alkeet (alk) = aloittelijat, ei aikaisempaa tanssikokemusta

Perustaso (pt) = 1-2 v aikaisempia tanssiopintoja kyseisen lajin alkeistasolla

Keskitaso (kt) = vähintään 3 vuotta aikaisempia tanssiopintoja

Jatkotaso (jt) = vähintään 5 vuotta aikaisempia tanssiopintoja useammalla viikkotunnilla

Edistyneet (ed) = vähintään 7 vuotta aikaisempia tanssiopintoja useammalla viikkotunnilla

Lasten tunnit (1,5 - 9 -vuotiaat)

Lasten tunneilla tärkeintä on iloinen ja reipas mieli sekä liikunnan ilo. Tunneilla keskitytään pieniin tanssillisiin osuuksiin, joissa lapsi oppii tuntemaan omaa kehoaan sekä omia kehonliikkeitään. Tunnilla kannustetaan käyttämään mielikuvitusta ja luovuutta musiikin sekä erilaisten rytmien kautta. Tunnilla opimme myös toimimaan ryhmässä ja ottamaan tanssiparin huomioon. Pienimpien lasten tunneilla käytetään lopuksi temppurataa, joka kehittää lasten koordinaatiokykyä.

Tuntikuvauksista löydät  tarkemmat tiedot jokaisesta tunnista.

Lapsille on tunteja myös seuraavissa tanssilajeissa: Baletti, Dance, Break, Hiphop ja Show. Näillä tunneilla tutustutaan kyseisen tanssilajin alkeisiin ikäkaudelle sopivalla tasolla ja tanssilajien harjoitukset on suunniteltu kehityksen herrkkyyskaudet huomioon ottaen. 

Nuorten tunnit (9 - 13 -vuotiaat)

Nuorten tunneilla harjoittelmme jo kokonaisia tanssisarjoja luovien harjoitteiden lisäksi. Nuorten kanssa treenaamme valitun tanssilajin perusteita, lihaskuntoa, oman kehon liikkuvuutta ja lattianpoikki- harjoitteita. Tärkeää on hyvä fiilis, iloinen asenne ja hyvä ryhmähenki.
Tuntikuvauksista löydät  tarkemmat tiedot jokaisesta tunnista.

Teinien tunnit (yli 14 -vuotiaat)

Teinitunneilla tuntirakenne on selkeä. Aloitamme koko kehon lämmittelyllä, jatkamme valitun tanssilajin tekniikkaharjoituksilla, lihaskunto-osuudella ja venyttelyllä. Tanssilajista riippuen tunnilla tehdään luovia harjoituksia ja/tai lattianpoikki-harjoitteita. Lopuksi tehdään tanssisarjoja.
Tuntikuvauksista löydät  tarkemmat tiedot jokaisesta tunnista.

Aikuisten tunnit (20v.+)

Aikuisten tunnilla voit pistää itsesi likoon ja kokeilla oman kehosi äärirajoja. Tunnilla tehdään hikinen lihaskunto-osuus, tekniikkaharjoitteita, päästetaan oma keho ja luovuus valloilleen ja nautitaan tanssista, turhia murehtimatta. Tunnilla pääsee tuulettamaan kehon lisäksi myös mieltä.
Tuntikuvauksista löydät  tarkemmat tiedot jokaisesta tunnista.

<< Takaisin