fbpx
Menu
Takaisin Dance tanssitunnit Espoo Helsinki

DANCE

Dance on energinen tunti, jossa saa kokemuksia tanssin laajasta kirjosta. Tunneilla keskitytään koreografian tanssimiseen, ja painotetaan eri tanssityyleille ominaisia tapoja liikkua sekä musiikin ilmentämistä ja esittämistä.

Dance -tunnilla tekniikkaa painotetaan show-tuntia vähemmän tanssiteknisiä harjoitteita kuitenkaan unohtamatta. Tanssisarjoissa voidaan yhdistellä eri tyylejä, kuten showtanssia, hip hopia, jazzia, discoa ja nykytanssia.

Alkeistunneilla harjoitellaan eri tanssityylejä ikäkaudelle sopivalla tasolla. Keskitason ja edistyneiden tunneilla tekniikkaharjoitteet ja tanssisarjat ovat vaativampia, oppilaiden tanssillisten taitojen kehittyessä tasolta toiselle edetessä.

Dance Adults –tunnit ovat aikuisten tunteja (20v.+), joilla aikuiset pääsevät vapautuneesti nauttimaan ja heittäytymään eri tanssityylien vietäviksi. Tunneilla edetään ryhmän tason mukaan, joten rohkeasti mukaan vaan!

Tunneille tarvitset vaatteet, joissa on hyvä liikkua sekä paljaat jalat. Opettaja voi myös tarvittaessa pyytää oppilaita pitämään sukat/tossut/sisäkengät jalassa. Pitkät hiukset tulee olla tunnilla kiinni.