fbpx
Menu

ERIKOISKOULUTUSRYHMÄT 2022-2023

Tanssikoulu DCA:n erikoiskoulutusryhmissä (EK) harjoitellaan tavoitteellisesti ryhmäkohtaisen harjoitusaikataulun mukaisesti. EK-ryhmät suorittavat taiteen perusopetuksen tanssin laajaa oppimäärää. Opetuksessa täyttyy tanssin LOPSn mukainen tuntimäärä, jonka lisäksi ryhmien viikko-ohjelmassa on opintoja tukevia lisätunteja kausikohtaisten tavoitteiden ja erityisten lajivaatimusten mukaisesti. Näin ollen EK-ryhmien viikkotuntimäärä voi olla korkeampi, kuin tanssin LOPS-rakenteen tuntimäärä. Erikoiskoulutusryhmissä voi opiskella discotanssia, katutanssia ja showtanssia.

Tanssikoulun EK-ryhmien harrastuskausi on syyskaudella 20 viikkoa ja kevätkaudella 21 viikkoa. Syksyllä kauden ensimmäinen viikko on starttiviikko, jolloin ryhmäydytään, asetetaan tavoitteet tulevalle lukukaudelle sekä aloitetaan treenaaminen. Joulu- ja hiihtolomalla ei ole tunteja.

Ryhmäopetus pitää sisällään 2x tiimikokoontuminen, yksilölliset palautteet, 1x tanssinopiskelua tukeva luento sekä 1x workshop.

Lukukauden aikana osallistutaan mahdollisuuksien mukaan johonkin taidetanssitapahtumaan ja tällöin maksettavaksi tulee mahdolliset osallistumiskulut. Nämä tapahtumat sovitaan ryhmäkohtaisesti.

EK Nuput ja EK Gremlins ovat valmistava ryhmä tanssin perusopetuksen laajaan oppimäärään.

AIKATAULU (muutokset vielä mahdollisia)

EK NUPUT (s.2014-2016)
Lauantai klo 13.00-14.00 Katjaa Ahtola, Helsinki
1x 60min + vapaavalintainen pakollinen tunti 165€x8

EK MINIT (s. 2012-2014)
Keskiviikko 16.15-17.15 Soile Puumalainen, Tapiola
Torstai 17.00-18.00 Katjaa Ahtola, Tapiola
Lauantai klo 10.00-11.00 Soile Puumalainen, Helsinki
3x60min 240€ x 8

EK DISCO & SHOW HIPUT (s.2011-2013)
Maanantai klo 16.30-17.30 Sara-Sofia Sarkkinen Rintala, Tapiola
Tiistai klo 16.15-17.15 Riina Husgafvel, Tapiola
Torstai klo 16.30-17.30 Sofia Convertino, Tapiola
3x60min 240€ x 8

EK MIKROT (s.2010-2011)
Maanantai klo 18.15-19.15 / 19.15-20.15 Katja Putkonen, Tapiola
Tiistai klo 16.00-17.00 Krista Saarela, Tapiola
Perjantai klo 15.30-16.30 Riina Husgafvel Tapiola
Lauantai klo 14.00-15.00 Katjaa Ahtola/Soile Puumalainen, Helsinki
4×60 min + 1x vapaavalintainen pakollinen tunti 285 x 8

EK SÄIHKE (s.2008-2010)
Maanantai klo 16.30-17.30 Krista Saarela / Elsa Mäenpää, Helsinki
Tiistai klo 19.15-20.15 Riina Husgafvel, Tapiola
Keskiviikko klo 16.00-17.00 Anitra Ahtola, Tapiola
Lauantai klo 11.00-12.00 Soile Puumalainen, Helsinki
4×60 min + 1x vapaavalintainen pakollinen tunti 285€ x 8

EK LOISTE (s.2006-2007)
Tiistai klo 19.15-20.30 Krista Saarela, Tapiola
Keskiviikko klo 17.00-18.00 Anitra Ahtola, Tapiola
Perjantai klo 16.30-17.30 Soile Puumalainen, Tapiola
Lauantai klo 13.15-14.15 Yasmin Janatuinen, Tapiola
3 x 60 min + 1x 75 min + vapaavalintainen pakollinen tunti 292,5€

EK DCA DANCERS (s.2005 ja vanhemmat)
Tiistai klo 16.45-18.00 Anitra Ahtola, Tapiola
Keskiviikko klo 17.15-18.30 Minna Karttunen, Helsinki
Perjantai klo 16.30-17.30 Elsa Mäenpää, Tapiola
Lauantai klo 15.15-16.15 Yasmin Janatuinen, Tapiola
2x 60 min + 2x 75 min 285€ x 8
Valmistuneet voivat halutessaan valita 3x dancers-tuntia 240 € x 8 tai 2x 200€ x 8

PRO DANCERS
Tiistai klo 18.00-19.00 Josefiina Kotajärvi, Tapiola
Lauantai klo 16.15-17.15 Yasmin Janatuinen, Tapiola
2 x 60 min 165€ x 8 TAI koulutusohjelmassa treenaaville 85€ x 8

EK FUSION (s.2007-2009)
Tiistai klo 17.15-18.15 Riina Husgafvel, Tapiola
Perjantai klo 18.30-19.30 Soile Puumalainen, Tapiola
Lauantai klo 15.00-16.00 Katjaa Ahtola, Tapiola
3x 60 min 240€ x 8

EK SPARKLE (s.2007-2008)
Tiistai klo 20.15-21.15 Sara Dahl, Helsinki
Torstai klo 18.00-19.00 Katjaa Ahtola, Tapiola
Perjantai klo 16.30-17.30 Riina Husgafvel, Tapiola
Lauantai klo 13.00-14.00 Soile Puumalainen, Helsinki
4 x 60 min 270€ x 8

EK GLORY (s.2006 ja vanhemmat)
Maanantai klo 19.45-20.45 Elsa Mäenpää, Helsinki
Tiistai klo 18.00-19.00 Sara Dahl, Helsinki
Perjantai klo 18.30-19.30 Riina Husgafvel, Tapiola
3 x 60 min + 1x vapaavalintainen pakollinen tunti 255 € x 8

EK DISCO DOMINOES (s.2010-2012)
Maanantai klo 19.15-20.15 Sara-Sofia Sarkkinen-Rintala, Tapiola
Keskiviikko klo 17.00-18.00 Elsa Mäenpää, Tapiolan koulu
Torstai klo 15.30-16.30 Sofia Convertino, Tapiola
Sunnuntai klo 13.45-14.45 Sofia Convertino, Tapiola
4x 60 min + 1x vapaavalintainen pakollinen tunti 285€ + 8

EK DISCO DIAMONDS (s.2007-2010)
Maanantai klo 18.15-19.15 Sara-Sofia Sarkkinen-Rintala, Tapiola
Keskiviikko klo 18.00-19.00 Elsa Mäenpää, Tapiolan koulu
Torstai klo 19.15-20.15 Sofia Convertino, Tapiola
Sunnuntai klo 15.45-16.45 Sofia Convertino, Tapiola
3x 60 min + 1x 75 min + 1x vapaavalintainen pakollinen tunti 292,50€ x 8

EK DISCO DYNAMITES (s. 2007 ja vanhemmat)
Maanantai klo 20.15-21.30 Sara-Sofia Sarkkinen-Rintala, Tapiola
Keskiviikko klo 19.00-20.00 Elsa Mäenpää,Tapiolan koulu
Sunnuntai klo 14.45-15.45 Sofia Convertino, Tapiola
2x 60 min + 1 x 75 min + 1x vapaavalintainen pakollinen tunti 275 € x 8

EK GREMLINS (s. 2011 ja nuoremmat)
Perjantai klo 17.30-18.30 Helsinki, Heikki Hautajoki
1x 60 min + 1x vapaavalintainen pakollinen tunti 165€ x 8

EK KOPLAT (s. 2011 ja nuoremmat)
Keskiviikko klo 18-19 Ramona Panula, Helsinki
Perjantai klo 16.30-17.30 Heikki Hautajoki, Helsinki
Lauantai klo 13.15-14.15 Heikki Hautajoki, Tapiola
3x 60 min + 1x vapaavalintainen pakollinen tunti 255€ x 8

EK NINJAT (s. 2007-2010)
Maanantai klo 17-18 Riina Harju, Tapiola
Keskiviikko klo 18-19 Augusto Guerra, Helsinki
Torstai klo 17.15-18.15 Riina Harju, Tapiola
Perjantai klo 16.15-17.15 Katri Miettinen, Helsinki
4 x 60 min + 1x vapaavalintainen pakollinen tunti 285€ x 8

EK CREW (s.2007-2010)
Maanantai klo 19.00-20.00 Riina Harju, Tapiola
Tiistai klo 18-19 Katri Miettinen, Helsinki
Keskiviikko klo 17-18 Augusto Guerra, Helsinki
Keskiviikko klo 18.30-19.30 Kiira Kornevits, Helsinki
Perjantai klo 17.15-18.15 Katri Miettinen, Helsinki
5x 60 min 300€ x 8

EK FORCE (s .2006 ja vanhemmat)
Maanantai 20-21.15 , Ria Pietikäinen, Helsinki
Keskiviikko 19-20.15 Augusto Guerra, Helsinki
2x 75 min + 2x vapaavalintainen pakollinen tunti 255€ x 8

Pidätämme oikeuden muutoksiin.