VANHEMPAINYHDISTYS

Tanssikoulu DCA:n vanhempainyhdistys ry. perustettiin vuonna 2005. Jäseneksi voivat liittyä kaikki oppilaiden vanhemmat ja 16 vuotta täyttäneet oppilaat. Yhdistyksen tarkoitus on tukea oppilaiden tanssikoulutusta. Haluamme edistää oppilaiden ja vanhempien sekä koulun yhteistoimintaa ja tiedonkulkua sekä kannustaa oppilaita opiskeluun ja yhteistoimintaan. Aktiivijäsenet kokoontuvat muutaman kerran lukuvuodessa.

Mitä vanhempainyhdistys tekee:
– Toimii linkkinä vanhempien ja tanssikoulun välillä
– Säännöllinen yhteydenpito tanssikoulun kanssa
– Stipendit
– Joulu- ja kevätnäytöksissä suunnittelu ja avustaminen
– Mukana kilpailumatkojen ja muiden tapahtumien suunnittelussa
– Opintomatkojen koordinoiminen esim. teattereihin, musikaaleihin – EK-ryhmille joukkueenjohtajat, huoltajat

Toimintamme tukemiseksi yhdistys kerää vuosittain jäsenmaksun 15 euroa/vuosi. Järjestämme myös maksullisia yleisötilaisuuksia sekä vastaanotamme kulttuuriavustuksia ja lahjoituksia. Yhdistyksen tarkoitus ei ole voiton tms. taloudellisen edun hankkiminen.

Maksamalla yhdistyksen jäsenmaksun olet mukana kanssamme tukemassa oppilaiden tanssikoulutusta. Ilmoittamalla yhteystietosi saat jatkossa tietoa toiminnastamme ja pystyt seuraamaan tapahtumien kulkua. Aktiivijäseneksi ei ole pakko lupautua. Liity jäseneksi laittamalla sähköpostia vanhempainyhdistykselle niin saat meiltä lisätietoa.

YHTEYSTIEDOT:
Sähköpostiosoite: dcavanhempainyhdistys(at)gmail.com

Milla Wiksten, puheenjohtaja
Heidi Säteri, varapuheenjohtaja
Anna Alavesa, sihteeri
Sanna Sämpi, rahastonhoitaja
Anna Toikka
Tuija Kotilainen