PALVELUT YRITYKSILLE


KOULUTUSTAPAHTUMAT JA VIRKISTYSPÄIVÄT


Tanssikoulu DCA tarjoaa yrityksille ja tiimeille räätälöityjä tanssitunteja. Tanssitunnit ovat mainio tapa pitää hauskaa ja kohottaa yhteishenkeä sekä kuntoa ammattitaitoisten opettajien johdolla! Ne sopivatkin hyvin koulutustapahtumiin ja virkistyspäiviin tuomaan energiaa päivään.

DCA:lle on helppo saapua, ja toimipisteitä meillä onkin hyvien kulkuyhteyksien varrella Helsingin keskustasta Espooseen ja Herttoniemi.

Yksittäisten tanssituntien lisäksi työviikkoa voi piristää myös viikottaisella tanssitunnilla. Tanssitaituruuden lisäksi tunneilta saa hyvää fiilistä ja energiaa koko tiimille! Viikkotunnin voit tilata koko kaudeksi, tai viiden kerran pakettina. Tanssitunnin laji ja teema räätälöidään tiimin toiveiden mukaan!

Yritysten oma viikkotunti alk. 240 € + ALV ja 5 kerran paketti 1100 € + ALV.
Kysy lisää sähköpostitse osoitteesta toimisto@tanssikouludca.fi


ESIINTYMISET YRITYSTILAISUUKSIIN


DCA:lta voit tilata valovoimaisia tanssiesityksiä ​yritystilaisuuksiin​ kuten juhliin, seminaareihin, lanseeraustilaisuuksiin tai jopa myymälään.

Ammattitaitoiset tanssijamme taitavat tyylin kuin tyylin, ja tanssishown energia, näyttävät vaatteet sekä hienot ja monipuoliset koreografiat tekevät juhlistanne mieleenpainuvat. Suunnittelemme jokaisen esityksen tilaisuuden teeman mukaisesti.
Esiintymiset hinnoitellaan tilaisuuden koon ja tanssijoiden määrän mukaisesti. Tarjousta voi tiedustella sähköpostitse osoitteesta toimisto@tanssikouludca.fi.