fbpx
Menu
Takaisin Baletti haltijattaret

LAPSET 4-5V.

4-5- vuotiaiden tunneilla ollaan jo ilman vanhempia. Tunneilla harjoitellaan leikinomaisesti tanssin perustekniikan alkeita. Opettajan suunnittelemat pienet tanssit ja ohjatut luovat harjoitteet ovat osa tuntien rakennetta. Tanssitunnin aiheet ja mielikuvat ovat pienten tanssijoiden maailmasta ja teemat vaihtuvat lapsille sopivin aikavälein. Tunneilla käytetään välineitä harjoitusten ja motoristen taitojen oppimisen tueksi.

Lastentanssi 4-5vuotiaille järjestettävä opetus on lastentanssia, jossa harjoitellaan leikinomaisesti perusliikuntataitoja, ryhmässä toimimista sekä omaan kehoon, liikkeeseen, rytmiin ja musiikkiin tutustumista. Tavoitteena on herättää iloa ja innostusta tanssiin, kehittää lapsen luovuutta ja kehontuntemusta sekä luoda valmiuksia tanssiharrastuksen jatkumolle. Opetus tukee perusliikuntataitojen, sosiaalisten taitojen sekä itseluottamuksen kehittymistä. Tanssinopetus on elämyksellistä ja kokemuksellista ja opetus tapahtuu turvallisessa oppimisympäristössä.

Lukujärjestyksestä löytyy myös muutamia poikien omia tanssitunteja esim. Dance pojat 4-5v. Nämä tunnit löytyvät Dance pojat- listauksen alta.