NÄYTÖKSET

Tanssikoulu DCA:n kevätäytökset 2022 järjestetään kahdessa osassa. 24.5. Tanssin talon Erkko -salissa sekä 29.5., 1.6. & 2.6. Espoon Kulttuurikeskuksen Tapiola -salissa. Alla näytösjako sekä kenraaliharjoitusaikataulu.

Käsiohjelmat:

Lipunmyynti näytöksiin aloitetaan perjantaina 13.5. klo 9.00.

Tanssin talon (24.5.) näytöksien liput myy lippuagentti ja Kulttuurikeskuksen (29.5., 1.6. & 2.6.) näytöksien lippu.fi

Esitystoiminta ja esiintyminen kuuluvat olennaisina osina Tanssikoulu DCA:n toimintaan ja kaikkiin tarjoamiimme opintokokonaisuuksiin. Esiintymistilaisuuksia on vähintään kerran opintokokonaisuuden aikana, mutta Tanssikoulu DCA:lla haluamme antaa mahdollisuuden esiintymiselle kahdesti vuodessa! Esitystoiminnan tavoitteena on lisätä itsevarmuutta ja rohkeutta esillä olemiseen ja saada kokonaisvaltainen, elämyksellinen kokemus esiintymisestä. Tavoitteena on myös ymmärtää tanssi esittävänä taidemuotona ja vuorovaikutuksena tanssin tekijöiden ja yleisön välillä. 

Esitykset valmistetaan tanssituntien aikana ja esitystoimintaan kuuluu olennaisena osana tutustuminen esityksen eri osa-alueisiin. Esitystoiminta nähdään prosessina, joka käsittää harjoitukset, valmistautumisen, esiintymisen ja esitystilanteen läpikäymisen. Tämän takia omia poissaolotunteja ei voi korvata ennen näytöksiä (n. 4 viikkoa ennen näytöksiä).

Oppilasnäytökset sijoittuvat aina lukukauden loppuun ja ovat yleisölle maksullisia tapahtumia.

Päivitämme lisätietoa näytöksistä niiden lähestyessä. Näytöstiedotteet löytyvät jatkossa kirjautumalla Hobiver- palveluun.