fbpx
Menu
Takaisin Tanssitunnit lapset Espoo ja Helsinki - Tanssikoulu DCA

LAPSET 5-6V.

5-6-vuotiaiden tunneilla ollaan ilman vanhempia. 5-6-vuotiaille järjestettävä opetus on lastentanssia, jossa harjoitellaan leikinomaisesti perusliikuntataitoja, ryhmässä toimimista sekä omaan kehoon, liikkeeseen, rytmiin ja musiikkiin tutustumista. Tavoitteena on herättaää iloa ja innostusta tanssiin, kehittää lapsen luovuutta ja kehontuntemusta sekä luoda valmiuksia tanssiharrastuksen jatkumolle. Opetus tukee perusliikuntataitojen, sosiaalisten taitojen sekä itseluottamuksen kehittymistä. Tanssinopetus on elämyksellistä ja kokemuksellista ja opetus tapahtuu turvallisessa oppimisympäristössä.

Opettajan suunnittelemat pienet tanssit ja ohjatut luovat harjoitteet erilaisiin musiikkeihin ovat osa tuntien rakennetta. Tunneilla harjoitellaan myös karkea- ja hienomotorisia taitoja ja opetellaan tanssitekniikan alkeita. Harjoittelun tukena käytetään silloin tällöin välineitä (vanteet, hernepussit, tasapainolaudat ym.).

Tunnit löytyvät lukujärjestyksestä Lastentanssi– nimellä ikäryhmän mukaan ja poikien omat tunnit Dance pojat– ryhmittelyn alta. Varhaisiän tanssiopinnoissa ei ole tasoryhmiä, tunneille ilmoittaudutaan iän mukaan.