fbpx
Menu
Takaisin Sara Dahl

Sara Dahl (SD)

Sara on aloittanut opettamaan DCA:lla vuonna 2013, jonka jälkeen hän on opettanut DCA:n showtanssin EK -ja Intensiiviryhmiä, sekä showtanssia, nykytanssia, balettia ja Jumps & Turnsia lapsille, nuorille ja aikuisille.
Saram tausta on baletissa, jonka harrastamisen hän aloitti jo 5-vuotiaana. Muutaman vuoden tanssin harrastamisen jälkeen pääsi baletin erikoiskoulutusryhmään. Vaikka baletti tuntui rakkaalta lajilta, Sara halusi lähteä kokeilemaan muitakin lajeja ja laajentamaan osaamistaan, joten hän aloitti showtanssin Tanssikoulu DCA:n erikoiskoulutusryhmässä syksyllä 2009.
Tanssi on ollut Saralle aina tapa ilmaista itseään, ja jo pienestä pitäen tanssisali on tuntunut omalta paikalta. Kunnianhimoisena ihmisenä tanssi on ollut Saralle myös keino kehittää ja haastaa itseään. Sara on menestynyt niin SM- kuin MM-kisoissakin, ja on tehnyt myös kisakoreografioita kotimaisiin ja kansainvälisiin kisoihin noin 10 vuoden ajan. Sara valmistui keväällä 2013 DCA Dancers ryhmästä suorittaen taiteen perusopetuksen tanssin laajan oppimäärän, ja Sibelius-lukion tanssilinjalta keväällä 2014, jossa hän teki myös tanssin lukiodiplomin. Nykyään Sara treenaa monipuolisesti useita tanssilajeja, kilpailee ja valmistaa kisakoreografioita.
Sara toivoo, että hänen tunneillaan kaikki saavat kokea tanssin riemun ja saavat onnistumisen kokemuksia!