Joogaa tanssijoille

 

Joogaa tanssijoille- tunnilla tehdään länsimaista vinyasa flow -harjoitusta. Flow-tunnilla on tanssijalle sopivan haastavia, hengityksen tahtiin tehtäviä sarjoja, jotka kehittävät voimaa, liikkuvuutta ja tasapainoa. 

Syksyn tunneilla tutustutaan eteen- ja taaksetaivutuksiin, kiertoihin, hartiarenkaan ja lonkkien linjaukseen, lapojen työskentelyyn, bandhoihin eli "energialukkoihin" sekä lopulta edetään käsitasapainoiluihin ja inversioihin. Tuntien teemoja voidaan myös suunnitella yhdessä ryhmän toiveiden mukaisesti.

Pääajatuksena on, että kaikkia opeteltuja tekniikoita voisi hyödyntää myös omassa tanssiharjoituksessa. Tunnin rakenteeseen kuuluvat alkumeditaatio tai hengitysharjoitus, pitkät lämmittävät flow-sarjat, mahdollisesti improvisaatio-osuus ja lopuksi jäähdyttelevä venyttelyosuus loppurentoutuksineen.

Joogaa tanssijoille -tunnille et tarvitse aiempaa joogakokemusta, mutta asanoissa edetään melko nopeasti. Tunti soveltuu sekä viikottaiseksi kehonhuolloksi, että pieneksi avaukseksi joogamaailmaan. Tule rohkeasti kokeilemaan, mitä jooga voi antaa ja tuoda elämääsi!

Helsinki 3
Tunti Päivä Aika Opettaja
Joogaa tanssijoille vinyasa flow (avoin taso) Tanssitunnit SU 18:00-19:15
07.01.2019 - 09.06.2019
EJO Ilmoittaudu
<< Takaisin