Syyskausi 2019

 
KORVAUSKÄYTÄNTÖ
LIIKUNTA- JA VIRIKESETELIT
 
SYYSKAUSI 2019
Syyskausi alkaa MA 5.8. ja päättyy 22.12.
 
Päivät, jolloin tunteja ei pidetä:
Pyhäinpäivä LA 2.11.2019
Itsenäisyyspäivä PE 6.12.2019
(Yllä olevat tunnit voi käydä korvaamassa korvauskäytännön mukaan)
 
Kevätkausi 2020 alkaa TI 7.1.2020.
 
 
 
KEVÄTKAUSI 2019
Kevätkausi alkoi 7.1. ja päättyi 9.6.2019.
 
 
 
KORVAUSKÄYTÄNTÖ
 
Oppilas voi käydä korvaamassa tilapäisiä poissaolojaan osallistumalla toiselle vastaavantasoiselle tai alemman tason tunnille ilman erillistä ilmoittautumista. Korvaustapauksessa oppilas täyttää nettisivuiltamme tulostettavan hyvitystunti -lomakkeen. Täytetty lomake tuodaan mukaan korvaustunnille ja annetaan korvaustunnin opettajalle.

Korvauksia ei voi tehdä etukäteen. Korvaamassa voi käydä kuluvan kauden aikana. Syyskaudella 2019 ei voi korvata kevätkauden 2019 poissaoloja.
Korvauksia ei voi tehdä 4 viikkoa ennen oppilasnäytöksiä, koska tanssitunneilla harjoitellaan oppilasnäytös esityksiä.
 
Mikäli tanssitunti, jolle oppilas on ilmoittautunut, osuu pyhäpäivälle, jolloin tanssituntia ei pidetä tanssikoulun toimesta, on oppilaalla oikeus käydä korvaamassa tanssitunti hyvitystunti -lomakkeella. Pyhäpäivä korvauksen voi tehdä myös etukäteen. Suosittelemme, että pyhäpäivän korvausta ei jätetä viimeisille viikoille, jolloin tunneilla harjoitellaan joulunäytös tansseja.
 
Hyvitystuntilomakkeen löydät seuraavasta linkistä: Hyvitystuntilomake ja poissaolot
 
 
LIIKUNTA- JA VIRIKESETELIT
 
Tanssikoulussamme voi maksaa seuraavilla liikunta- tai virikeseteleillä:
- TYKY Kuntoseteli
- TYKY Online
- Smartum liikuntaseteli
- Smartum Saldo
- Smartum kortti
- Virikeseteli
- Ticket Mind&Body
- Sporttipassi / ePassi (vain verkkomaksuna)
- Eazybreak sovellus
 
Setelit ovat henkilökohtaisia ja niitä ei voi käyttää toinen perheenjäsen.
 
Ilmoittautuminen tapahtuu normaalisti ilmoittautumislomakkeella nettisivuilla. Ilmoittautumisen jälkeen setelit tulee toimittaa toimistolle joko Helsingin toimipisteen vastaanoton kautta tai postitse toimistolle (Mannerheimintie 6 A, 00100 Helsinki).
Liikuntaseteleiden vastaanottamisen jälkeen toimisto on yhteydessä asiakkaaseen sähköpostitse ja ilmoittaa, kun setelit on kirjattu. Setelit on toimitettava toimistoon yllä mainituilla tavoilla ennen laskun eräpäivää.
Kertakortteja on mahdollista ostaa seteleillä myös suoraan Helsingin toimipisteen vastaanotosta. Mikäli kertakortille jää maksettavaa, voi summan maksaa vastaanotossa ostetuista kertakorteista vastaanotossamme käteisellä ja yleisimmillä maksukorteilla. Vastaanotto on avoinna Helsingin toimipisteen (Manskun) tanssituntien aikana.
 
TANSSIKOULU DCA SÄÄNNÖT
 

<< Takaisin