Syyskausi 2018 ja Kevätkausi 2019

 

KORVAUSKÄYTÄNTÖ

LIIKUNTA- JA VIRIKESETELIT

 

KEVÄTKAUSI 2019

Kevätkausi alkaa 7.1. ja päättyy 9.6.

 

Päivät, jolloin tunteja ei pidetä:

Talviloma MA-SU 18. - 24.2.

Pitkäperjantai PE 19.4.

1. ja 2. Pääsiäispäivä SU&MA 21.-22.4.

Vappuaatto TI 30.4.

Vappupäivä KE 1.5.

Helatorstai TO 30.5.

 

 

SYYSKAUSI 2018

Syyskausi alkoi 6.8. ja päättyy 23.12.

 

 

 

KORVAUSKÄYTÄNTÖ

 

Oppilas voi käydä korvaamassa tilapäisiä poissaolojaan osallistumalla toiselle vastaavantasoiselle tai alemman tason tunnille ilman erillistä ilmoittautumista. Korvaustapauksessa oppilas täyttää nettisivuiltamme tulostettavan hyvitystunti -lomakkeen. Täytetty lomake tuodaan mukaan korvaustunnille ja annetaan korvaustunnin opettajalle.

Korvauksia ei voi tehdä etukäteen. Korvaamassa voi käydä kuluvan kauden aikana. Syyskaudella 2018 ei voi korvata kevätkauden 2018 poissaoloja.

Korvauksia ei voi tehdä 4 viikkoa ennen oppilasnäytöksiä, koska tanssitunneilla harjoitellaan oppilasnäytös esityksiä.
 
Mikäli tanssitunti, jolle oppilas on ilmoittautunut, osuu pyhäpäivälle, jolloin tanssituntia ei pidetä tanssikoulun toimesta, on oppilaalla oikeus käydä korvaamassa tanssitunti hyvitystunti -lomakkeella. Pyhäpäivä korvauksen voi tehdä myös etukäteen. Suosittelemme, että pyhäpäivän korvausta ei jätetä viimeisille viikoille, jolloin tunneilla harjoitellaan joulunäytös tansseja.
 
Hyvitystuntilomakkeen löydät seuraavasta linkistä: Hyvitystuntilomake ja poissaolot

 

 

LIIKUNTA- JA VIRIKESETELIT

 

Tanssikoulussamme voi maksaa seuraavilla liikunta- tai virikeseteleillä:

- TYKY Kuntoseteli

- TYKY Online

- Smartum liikuntaseteli

- Smartum Saldo

- Smartum kortti

- Virikeseteli

- Ticket Mind&Body

- Sporttipassi / ePassi (vain verkkomaksuna)

- Eazybreak sovellus

 

Setelit ovat henkilökohtaisia ja niitä ei voi käyttää toinen perheenjäsen.

 

Ilmoittautuminen tapahtuu normaalisti ilmoittautumislomakkeella nettisivuilla. Ilmoittautumisen jälkeen setelit tulee toimittaa toimistolle joko Helsingin toimipisteen vastaanoton kautta tai postitse toimistolle (Mannerheimintie 6 A, 00100 Helsinki).

Liikuntaseteleiden vastaanottamisen jälkeen toimisto on yhteydessä asiakkaaseen sähköpostitse ja ilmoittaa, kun setelit on kirjattu. Setelit on toimitettava toimistoon yllä mainituilla tavoilla ennen laskun eräpäivää.

Kertakortteja on mahdollista ostaa seteleillä myös suoraan Helsingin toimipisteen vastaanotosta. Mikäli kertakortille jää maksettavaa, voi summan maksaa vastaanotossa ostetuista kertakorteista vastaanotossamme käteisellä ja yleisimmillä maksukorteilla. Vastaanotto on avoinna Helsingin toimipisteen (Manskun) tanssituntien aikana.

 

TANSSIKOULU DCA SÄÄNNÖT

 

<< Takaisin