Opetustarjonta

Tanssikoulussamme voit tutustua moneen eri lajiin kuten Dance, Hip Hop, Show, Disco, Locking, Popping, House, Baletti, Nykytanssi, Break, Latin Show, Katutanssi, Voguing sekä lasten tunnit (1,5-8v). Tanssikoulu DCA antaa monipuolista ja korkeatasoista tanssinopetusta taiteen perusopetuksen yleisen ja laajan opetussuunnitelman mukaisesti. EK-ryhmille annettava opetus toteutetaan taiteen perusopetuksen laajan opetussuunnitelman mukaisesti. Teemme yhteistyötä Espoon kaupungin eri toimialojen kanssa (kulttuuritoimi, päiväkodit, koulut) sekä olemme mukana toteuttamassa erilaisia tapahtumia ja juhlia. Tanssikoulu järjestää vuosittain omat kevät- ja joulunäytökset.
Koulu tarjoaa myös räätälöityjä ohjelma- ja kurssipalveluja (lasten syntymäpäivät, polttarit,  firmojen virkistyspäivät, ohjelmalliset iltamat jne.).

Kauttamme voit kysyä myös raikkaita ja persoonallisia malleja mainoksiin ja kuvauksiin. Energiset ja karismaattiset  näytösmallit tuovat lavasäteilyn avulla vaatteet esille ikimuistoisella tavalla.

<< Takaisin