fbpx
Menu
Takaisin

Yasmin Janatuinen (YJ)

Yasmin “Yassu” on monipuolinen tanssija ja aloitti tanssiuransa jo 2-vuotiaana. Kisoihin hän on osallistunut jo vuodesta 2006 saakka. Yassu on osallistunut Performing Arts ja Street lajeissa SM- ja MM-kisoihin ja on pärjännyt erittäin hyvin molemmissa. Kilpailujen lisäksi Yassu on esiintynyt lukuisissa tapahtumissa ja tilaisuuksissa. Hän on tanssinut Erikoiskoulutus (Ek) -ryhmissä pienestä saakka ja suorittanut taiteen perusopetuksen tanssin laajan oppimäärän (LOPS).

Yassu aloitti pienestä pitäen show- ja hiphop tunneilla, mutta ajan myötä on siirtynyt useampaan eri tanssityyliin. Harrastuslajeihin kuuluu muunmuassa showtanssi, hip hop, commercial, baletti ja nykytanssi. Muitakin lajeja on tultu kokeiltua.

Yassu on positiivinen, kannustava ja energinen opettaja, joka haluaa jakaa sen myös oppilaille. Koreografioissa Yassu hyödyntää kaikkia eri tanssilajeja, jota hän on harrastanut vuosien varrella. Tunneillaan hän haluaa, että tanssijat keskittyvät yksilöllisyyteen ja oppivat myös muilta tanssijoilta. Yassulle on erittäin tärkeää, että tunneilla säilyy lämmin ja kannustavan ilmapiiri!