fbpx
Menu
Takaisin verna puro

Verna Puro (VEP)

Vernalla on monipuolinen liikuntatausta ja aloitettuaan tanssin vuonna 2013 discotanssi valikoitui nopeasti hänen päälajikseen. Verna on DCA:n oma kasvatti ja tanssinut usean vuoden ajan DCA:n Disco Diamonds-Ek ryhmässä.  

Verna on käynyt ryhmänohjaajakoulutuksen lisäksi DCA:n järjestämän oman tanssinopettajakurssin. Verna on työskennellyt nuorten kanssa ja hän on tehnyt kisakoreografioita nuorille tanssijoille, sekä valmentanut tanssijoita disco SM-kisoihin. Vernalla on myös omaa kokemusta discossa kisaamisesta. 

Vernalle tärkeää on huolehtia tanssijoiden hyvinvoinnista ja oikeasta tekniikasta, kuitenkin samalla pitäen hauskaa ja nauttien tanssista. Vernan mielestä on tärkeää, että tunneilla tehdyt harjoitteet tarjoavat jokaiselle tanssijalle onnistumisen kokemuksia, mutta silti haastaa heitä sopivalla tasolla. Verna pyrkii luomaan kannustavaa ja rentoa ilmapiiriä ja haluaa, että jokaiselle tanssijalla on aina mukava olla tunnilla ja tanssijat kokevat olonsa turvalliseksi hänen opetuksessaan.