fbpx
Menu
Takaisin OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Riina Ark (RII)

Olen valmistunut Tanssinopettajaksi (BA) Savonia-ammattikorkeakoulusta vuonna 2016, lajeinani jazz, nykytanssi ja baletti. Vuoden 2014-2015 opiskelin Tukholman Dans och Cirkus Högskolanissa jazzin ja showtanssin lisäksi myös mm. Lockingia.

Ennen ammattiopintoja treenasin vuoden Helsingissä Tanssivintin vapaaoppilaana. Lapsesta teiniksi vartuin joukkuevoimistelun kurinalaisessa maailmassa, josta siirryin tanssimaan Imatran Tanssiryhmä Jamiin koulun perustajan, Anna Lahtisen, kehotuksesta. Tanssi tuli elämääni vahingossa, mutta jäädäkseen.

Juureni ovat Karjalassa, Imatralla ja sieltä on lähtöisin energinen ja rempseä elämänasenteeni. Opettajana olen positiivinen, kannustava sekä vaativa. Tärkeintä on luoda tanssitunneille iloinen ja hyväksyvä ilmapiiri, jolloin oppilaat uskaltavat heittäytyä ja rikkoa rajojaan. Unohtamatta kuitenkaan tekemisen meininkiä, jolloin oppimista tapahtuu. Haluan kannustaa oppilaitani omaan ajatteluun ja tanssiin, joka tapahtuu mukavuusalueen ulkopuolella.
Oman kiinnostukseni myötä minulla on vahva osaaminen ravitsemuksesta sekä fyysisestä harjoittelusta, joita hyödynnän opettajan työssäni; tein tanssinopettajaopintojeni lopputyön aiheesta tanssijan oheisharjoittelu. Fysiikkavalmentajana olen kannustava ja etusijalla tulevat aina tanssijan keholliset tarpeet ja valmiudet.