fbpx
Menu
Takaisin Ria

Ria Pietikäinen (RIA)

Olen Ria Pietikäinen 25-vuotias hiphop head Oulusta!

Olen toiminut tanssinopettajana ja koreografina vuodesta 2014 lähtien. Töideni ohella olen organisoinut useita katutanssitapahtumia mm. Oulun Katutanssit ja Funky Get Down sekä toiminut Pohjois-Suomen Katutanssi ry:n puheenjohtajana vuosina 2014-2015. Paikallisen katutanssi-skenen rakentaminen ja hiphop kulttuurin ylläpitäminen on ollut minulle erittäin tärkeää urani alusta lähtien. Lisäksi olen työskennellyt itsenäisten produktioiden parissa, Oulun Kaupunginteatterilla ja koreografioinut muille.

Lajit, joista minulta löytyy osaamista ovat hiphop, popping ja house. Olen aina osallistunut aktiivisesti erilaisiin battle-tapahtumiin ja katutanssikilpailuihin kyseisissä lajeissa Suomessa sekä ulkomailla. Muistojen ohella minulle on myös kertynyt menestystä. Viime vuosina olen opiskellut Ruotsissa Åsa Folhögskolassa syventääkseni osaamistani hiphop kulttuurista ja tanssista.

Opettajana minulle on tärkeää hiphop kulttuurin ja tanssillisten työkalujen jakaminen. Haluan tukea oppilaideni oman tanssijuuden löytämistä ja ohjata heitä hiphopin maailmaan. Tunneillani käydään läpi perusteita – niin liikkeellisiä kuin kulttuurillisia – opitaan ymmärtämään sekä käyttämään niitä ja pidetään hauskaa.