Noora Kilponen (NOK)

Aloitin treenaamisen Oulussa laajalla kirjolla katutansseja. Pian mukaan tulivat nyky- ja showtanssi. Todellinen syventyminen tanssiin starttasi Kuopion taidelukion tanssilinjalla sekä Kuopion Tanssistudiolla, jotka antoivat monet väylät intohimoiselle tekemiselle. Seuraava päämäärä oli monipuolinen mahdollisuuksien Helsinki, jonka aikana Tanssivintti ja Tanssikoulu DCA antoivat työskentelylle rakentavan tukensa. Erilaiset musikaaliproduktiot, tv-ohjelmat, katselmukset, kisat ja musiikkivideot sekä opettaminen eri tanssikouluissa ovat kerryttäneet kokemusta tanssijana että tanssinopettajana.

Olen kiinnostunut tanssin mahdollisuuksista hyödyntää tilaa ja aikaa moniulotteisesti, improvisaation ja luovuuden kehittämisestä sekä vahvasta tekniikasta ja fyysisyydestä.

Haluan tunneilla korostaa tanssin kokonaisvaltaisuutta ja monipuolisuutta. Treenaaminen on päämäärätietoista ja jäntevää. Tunneilla opitaan ajattelemaan, löytämään mahdollisuuksia sekä huomioimaan itsen lisäksi myös muut. Haluan että oppilaani omaksuvat taidot kysymisestä, sanomisesta, kuuntelemisesta ja kokeilemisesta. Hyvä energia ja positiiviset kokemukset tuottavat parhaat tulokset!

Opetan seuraavia kursseja

Baletti perustaso 8-11v. KE 17:15-18:15 Helsinki 1 NOK Ilmoittaudu
Dance 6-8v. PE 17:30-18:15 Tapiola 4 NOK Ilmoittaudu
DCA Show Fusion PE 16:30-17:30 Tapiola 4 NOK
DCA Show Fusion KE 18:15-19:15 Helsinki 1 NOK
EK Minit (show) PE 18:15-19:15 Tapiola 4 NOK
Show perustaso 13v.+ KE 16:15-17:15 Helsinki 1 NOK Ilmoittaudu
<< Takaisin