fbpx
Menu
Takaisin Mia Ihamuotila - Tanssikoulu DCA

Mia Ihamuotila (MIH)

Mia on aloittanut tanssiharrastuksen jo kolme vuotiaana balettitunneilla ja vuonna 2008 hän pääsi dcan erikoiskoulutusryhmään jonka jälkeen tanssi on ollut iso osa hänen elämäänsä aina aikuisikään asti. Keväänä 2017 Mia valmistui DCA:n noin 10 vuotta kestäneestä koulutusohjelmasta (LOPS) ja käy edelleen PRO Dancers ryhmän tunneilla itse treenaamassa.

Mia on monipuolisesti harrastanut eri lajeja juniori vuosina, esimerkiksi street lajeja ja discoa, mutta nyt Mia keskittyy pääosin show tanssiin ja moderneihin lajeihin. Showtanssin ohella baletti ja nykytanssi ovat olleet sivuaineita. Myös kilpailutaustaa häneltä löytyy runsaasti sekä juniori- että aikuisiältä ja viime kaudella Mia toimi itse kisakoreografina.

Mia on opettajana kannustava, heittäytyvä ja positiivinen mutta myös hyvällä tavalla vaativa, jotta jokainen oppisi tunneilla aina jotain uutta ja saa nauttia siitä mitä tekee! Mia haluaa painottaa tekniikan tärkeyttä tanssissa mutta pitää myös oman tyylinsä löytämistä, rajojen rikkomista ja kaiken uuden kokeilemista tärkeänä osana oppimista. Pienten lasten kanssa Mia on työskennellyt urheilun parissa jo jonkin aikaa muualla mutta opettaa myös hyvin mielellään nuorisoa!