fbpx
Menu
Takaisin Processed with VSCO with a6 preset

Lotta Lehtonen (LLE)

Lotta valmistui tanssinopettajaksi (AMK) Turun ammattikorkeakoulun Taideakatemiasta keväällä 2021. Tutkintoon sisältyi nykytanssin, jazzin, baletin ja lastentanssin opinnot. Osana opintojaan Lotta kävi puoli vuotta opiskelijavaihdossa Norjassa, Stavangerin yliopistossa. 

Tanssi on ollut tärkeä osa Lotan elämää pienestä pitäen ja kokemusta on kertynyt monista eri lajeista. Myös opinnoissaan sekä nyt opettajan työssä hänelle on tärkeää monipuolisuus, sekä lajikirjon että eri ikäryhmien opettamisen muodossa. Tanssinopettajana Lotta pyrkii olemaan avoin ympäristölleen ja kehittymään ammatissaan jatkuvasti.

Opettajana Lotta on kannustava, tarkka, lempeä sekä määrätietoinen. Hänelle on tärkeää jokaisen oppilaan kohtaaminen yksilönä sekä avoin ja vuorovaikutuksellinen ympäristö. Lotta keskittyy opetuksessaan turvallisuuteen; niin ilmapiiriin kuin turvalliseen kehon käyttöön ja tanssitekniikkaan. Olennaisinta tanssissa on luovuus, oppimisen ilo sekä kokemus siitä, että saa ylittää itsensä ilmaisemalla itseään juuri sellaisena kuin on.