fbpx
Menu
Takaisin Kiira Kornevits

Kiira Kornevits (KIIR)

Minun nimi on Kiira, olen tanssija, tanssinopettaja ja koreografi.

Musiikki on resonoinut ja saanut minut liikkeelle jo ennen kuin opin kävelemään. Viisivuotiaana minut vietiin ensimmäiselle tanssitunnille ja siitä rakkaus tanssiin ja musiikkiin on syventynyt vuosi vuodelta. Olen tanssinut eri lajeja baletista, showtanssiin ja sambaan, mutta vuonna 2006 tanssiharrastukseni muuttui tavoitteellisemmaksi löydettyäni tieni hiphop-tanssitunnille. 

Tanssissa minulle on tärkeää itseni ilmaisu, kehon erilaiset mahdollisuudet sekä musiikin kuuntelu. Haastan itseäni, haluan kehittyä ja oppia uutta jatkuvasti. Harjoittelen edelleen eri tanssilajeja ja käyn hakemassa inspiraatiota treenaamiseen säännöllisesti myös ulkomailta Suomessa treenaamisen lisäksi. Olen esiintynyt useissa tapahtumissa, TV-, ja live-lähetyksissä sekä lukuisten suomalaisten artistien taustalla, joista mainittakoon Cheek, Elastinen, Jenni Vartiainen, Chisu, Kaija Koo. Olen toiminut seuraavien artistien koreografina: Cheek, Ilta, Nelli Matula ja Pimu.

Kisakokemusta minulle on kertynyt niin duon, pienryhmän, showcasen kuin muodostelmienkin puolella mm. Street SM 2014 showcase-mestaruus ja pienryhmä-sarjan 2.sija, sekä Tallinnan Baltic Sessions -kilpailuista showcase-mestaruus ja Street SM pienryhmä-sarjan ensimmäinen sija vuonna 2017.

Olen valmentanut eri ikäisiä eri sarjoissa: duo, pienryhmä, showcase sekä muodostelma. 

Tanssinopetuksen aloitin vuonna 2009. Tunneillani haluan rohkaista oppilaita olemaan omia itsejään ja haastamaan itseänsä. 

“Tehdään täysillä ja pidetään hauskaa!”