fbpx
Menu
Takaisin katri copy

Katri Miettinen (KM)

Katri on tanssija, koreografi ja tanssinopettaja. Hänellä on monipuolinen ote tanssin kenttään ja työkokemusta on kertynyt monipuolisesti tanssin eri toimialoilta. Katri on keikkaillut vuodesta 2010 lähtien ja toiminut opettajana vuodesta 2012 alkaen. Hän on tuttu tanssija kilpa lavoilla, niin Suomessa kuin ulkomailla.

Katri on valmistunut kasvatustieteiden maisteriksi (2018) Jyväskylän Yliopistosta. Valmistumisen jälkeen Katri muutti Jyväskylästä tanssin ja uusien mahdollisuuksien perässä Helsinkiin. Vuonna 2019-2020 Katri on ollut UrbanApan nuorten taiteilijoiden mentorointiryhmässä. Katri on aloittanut tanssin vuonna 1999 Rovaniemellä lajeinaan hiphop ja showtanssi. Molemmat lajit ovat säilyneet mukana parinkymmenen vuoden ajan, vaikka pääpaino harjoittelussa on siirtynyt hiphopiin ja katutanssikulttuuriin.

Katrilla on naisten SM-hiphop soolon hopea. Menestystä on kertynyt myös Battle SM-kilpailuista. Katri on tanssinut aikuiset pienryhmä kultajoukkueessa sekä useissa muodostelmissa. Hän aloitti itse kilpailukoreografioinnin vuonna 2017 ja siitä lähtien eri joukkueet ovat vuosittain olleet niin finaaleissa, kuin mitalisijoilla.

Kotimaassa treenaamisen lisäksi Katri on hakenut vuosittain oppia ulkomailta. Treenireissut ja tiiviskurssit ovat antaneet työkaluja opetukseen. Kotimaassa hän treenaa paljon ja monipuolisesti edelleen viikottain. Katrista jatkuva harjoittelu ja inspiroituminen antaa uusia työkaluja opetukseen sekä mahdollistaa laadukkaan ja ajankohtaisen tiedon jakamisen. Liikkeessä häntä inspiroi flow, bounce, suunnat ja rytmit. Katrille tanssi on tutkimusmatka, jolle ei löydy päätepysäkkiä.

Tunneillaan Katri tykkää haastaa oppilaita, jakaa tietoa ja taitoa. Katrille on tärkeää, että tunneilla tehdään töitä tekniikan, tutkimisen, tiedon ja oman tanssijan polun parissa. Reflektio ja vuoropuhelu ovat tärkeitä työkaluja Katrin opetuksessa. Tarkoitus on tehdä tosissaan, mutta pitää samalla pieni pilke silmäkulmassa. Katri haluaa myös kannustaa jokaista löytämään oman tapansa ilmaista itseään tanssin avulla. Hänen tunneillaan vallitseekin ilon, energian ja täpöllä tekemisen meininki.