fbpx
Menu
Takaisin Juulia kujala

Juulia Kujala (JKU)

Juulialle tanssi on ollut tärkeä osa elämää pienestä pitäen. Juulia aloitti tanssimisen viisi vuotiaana ja DCA:lla hän on tanssinut vuodesta 2016 lähtien. Juulia tanssii tällä hetkellä shown ja katutanssin EK-ryhmissä, sekä PRO-Dancereissa. Vuosien aikana hän on tanssinut showta, nykytanssia, contemporarya, hiphoppia, commercialia, balettia ja discoa. Juulia opiskelee Sibelius-lukion tanssilinjalla.

Hän valmistui taiteen perusopetuksen tanssin laajan opinnoista (LOPS:ista) vuonna 2022. Lisäksi hän on esiintynyt monissa tapahtumissa. Juulia on sijaistanut lasten ja nuorten tanssitunteja sekä koreografioinut teoksia itsensä lisäksi myös muille.

Juulia on kannustava, positiivinen ja muut huomioon ottava persoona. Hän pyrkii tunneillaan tuomaan hauskanpidon mukaan tanssimiseen ja kaikille hyvän fiiliksen, unohtamatta tanssitekniikkaa ja turvallisuutta. Juulia pyrkii huomioimaan jokaisen lapsen ja nuoren yksilöllisyyden sekä luomaan tunneille rohkaisevan ja motivoituneen ilmapiirin, jossa voi nauttia tanssista.