Jessica Piasecki (JEP)

Jessica on lapsesta asti tanssinut taukoamatta ja haluaa jakaa tanssista irtoavaa iloa kaikille. Hän aloitti tanssimisen Dca:lla ja on myös ollut mukana erityiskoulutusryhmissä. Jessicalla on monipuolinen tanssitausta mm. street tanssilajien ja lyyrisempien tyylien maailmassa. Hänellä on paljon kokemusta esiintymisestä keikoilla, kisoissa, tv:ssä sekä tanssiteoksissa. 

Tunneillani pyritään tarkkojen harjoitusten ja ohjeiden kautta lopulta siihen, että tanssiminen olisi yksilön vapaata, omaa liikettä. Kaikkea opetustani maustaa mm. hiphop, lyricaljazz, ja modernimpi tyyli, joten tunneilla rikotaan tanssilajienkin rajoja. Lemppareitani ovat liikkeen dynamiikkaerot ja maadoitus, lattiatason hyödyntäminen, kehonhallinta mm. ilmavissa hypyissä sekä se, että liikkumisella on jokin merkitys tai ajatus.

Olen opettajana kaverillinen ja kannustava. Uskon että oppiminen on asenteesta kiinni, itse opin oppilailtani joka viikko jotain uutta. Toivon että tulet tunneilleni avoimin mielin kokeilemaan ja nauttimaan!

Opetan seuraavia kursseja

DCA Dancers TI 19:15-20:30 Tapiola 1 JEP
Show edistyneet 15v.+ TI 20:30-21:45 Tapiola 1 JEP Ilmoittaudu
<< Takaisin