Elina Johnson (EJO)

Olen Elina Johnson, 35-vuotias pitkän linjan tanssin harrastaja. Aloitin tanssimisen Jyväskylässä opiskeluaikoina 2002. Hurahdin ihan kaikkeen tanssiin, tehden luokanopettajan opintojeni ohella tanssipedagogiikan opinnot ja treenaten kaikenlaisia lajeja streetistä balettiin ja afrosta nykytanssiin. Opiskeluajoiltani kisasijoituksia ovat mm. kolminkertainen hip hop-muodostelman SM-hopea ja nykytanssi pienryhmä MM-hopea. Jyväskylästä Helsinkiin muutin vuonna 2010, aloittaen tanssituntini DCA Dancers -ryhmässä. Helsingissä olen keskittynyt jazz- ja housetanssiin sekä treenannut mm. S-tuff-crewin kanssa.

Itse olen löytänyt joogan alunperin helpottamaan hengitysongelmiani. Aluksi harrastin astanga- ja flow-joogaa oheisharjoitteluna, mutta lisääntyvä kiinnostus joogaan vei minut lopulta joogaopettajaopintoihin. Valmistuin RYT-200 -ohjaajaksi HIMA:n joogaopettajakoulutuksesta kesäkuussa 2018.

Joogaopettajana olen kiinnostunut tanssin ja joogan maailman yhdistämisestä. Miten mielenhallinta voi vaikuttaa tanssiin? Miten joogan tekniikka, kuten bandhat ja tiettyjen kehon linjauksien vahvistaminen, voisi hyödyttää tanssijaa? Mitä tanssillisia elementtejä voisi tuoda joogatunnille? Ja ennen kaikkea, miten oppia tanssimaan, joogaamaan ja olemaan juuri tässä hetkessä? Lisäksi oman taustani myötä olen kiinnostunut hengitysharjoituksista ja kehon optimaalisista linjauksista sekä asana- että tanssitreenissä.

Opetan seuraavia kursseja

Minulla ei ole opetettavia kursseja tällä hetkellä.

<< Takaisin