Anni Puuperä (ANNI)

Anni on monipuolinen tanssinopettaja ja tanssitaiteilija. Hän opettaa mielellään eri-ikäisiä oppilaita ja eri tanssilajeja. DCA:lla Anni opettaa lapsia ja nuoria, hänen opetuslajejaan ovat: lastentanssi, dance, ja contemporary lyrical.
 
Anni on työskennellyt tanssitaiteen parissa laaja-alaisesti vuodesta 2009 alkaen. Opetustyön lisäksi hän toimii koreografina ja esiintyjänä nykytanssin parissa. Hänen teoksiaan on esitetty eri festivaaleilla Suomessa ja ulkomailla. Koulutukseltaan Anni on Tanssinopettaja-YAMK ja kasvatustieteen kandidaatti.
 
Tanssi on aina ollut tärkeässä osassa elämääni ja sen tuomaa iloa haluan välittää myös oppilaillenikin. Olen kannustava opettaja ja mielestäni tanssinopettajan on tärkeää rohkaista ja motivoida jokaista ryhmänsä oppilasta. Korostan opetuksessani tanssiteknisten taitojen oppimista mahdollisimman huolellisesti ja kehoystävällisesti. Myös ilmaisun merkityksen korostaminen on minulle tärkeää. Tunneillani liikutaan monipuolisesti ja tehdään erilaisia tanssisarjoja sekä opetellaan kehonhuollon perusteita. Myös improvisaatiolla on tärkeä rooli opetuksessani. Haluan tutustuttaa oppilaani erilaisiin liikelaatuihin, tanssin elementteihin ja ilmaisukeinoihin. Oppilaani pääsevät usein mukaan ideoimaan näytöskoreografioita ja näin oppivat myös koreografioiden tekoa.
 
Lastentanssin opetuksessa huomioin opetuksen kohderyhmän tarpeet hyödyntämällä leikkiä ja tarinoita osana tanssin opetusta. Opetustyylini on lapsilähtöinen ja pienten oppilaiden tarpeet huomioiva. Tavoitteeni on luoda turvallinen oppimisympäristö ja innostaa lapsia tanssin ja liikkeen maailmaan.
 
Tavoitteenani on, että jokainen oppilas nauttii tanssimisesta ja löytää oman persoonallisen tyylinsä tanssia. Mielestäni tanssin oppimisprosessissa on tärkeää uskaltaa heittäytyä liikkeen vietäväksi ja kokeilla rohkeasti uusia liikkumistapoja. Minulle on myös tärkeää, että tanssitunneillani on rento ja positiivinen tekemisen meininki!
 

Opetan seuraavia kursseja

Minulla ei ole opetettavia kursseja tällä hetkellä.

<< Takaisin