fbpx
Menu
Takaisin AKIM2

Akim Bakhtaoui (AKIM)

Akim Bakhtaoui aka Alpha Extreme on yksi tunnetuimista katutanssijoista Suomessa. Hän on monille tuttu ryhmästä WFFF (Will Funk For Food) ja sen lisäksi, että hän on ryhmänsä yleinen heittopussi “Air Akim” on Akim myös katutanssilajien monitaitaja sekä ahkera treenaaja. Akim on tehnyt lähes kaikkia katutanssilajeja, mutta päälajeiksi ovat nousseet Locking ja Hip Hop. 


Akim päätyi tanssin pariin 2006 show:lla, mutta vaihtoi katutanssilajeihin vuonna 2007. Kisaaminen alkoi samana vuonna ja Akim onkin tämän hetkinen Suomenmestari mm. Lockingissa ja Housessa. Suurimpiin saavutuksiin voidaan myös lisätä 2011 vuoden Funkin Stylez Finals edustus paikka Saksassa, jossa Akim pärjäsi semifinaaleihin asti. Akim käy myös säännöllisesti hakemassa uutta oppia ulkomailla. Viimeisimmät kohteet olivat New York, Hollanti ja Ruotsi. 

Akimin opetustyyli on rento, vaativa ja hän pyrkii haastamaan sekä oppilaita että itseään. Akimille on tärkeää uuden oppimisen ja hauskuuden yhdistäminen sekä se, että tekee aina parhaansa eikä luovuta! On myös tärkeää tukea ja käydä monissa katutanssitapahtumissa.


Tunneilla perehdytään lajin saloihin harjoittelemalla foundation askelia, tekniikkaa sekä erilaisia grooveja. Lattianpoikki osuuksissa harjoitellaan liike kombinaatioita ja variaatioita sekä akrobatiaa. Kehonhuolta unohtamatta tunneilla on alkulämmittelyt, lihaskuntoa sekä venyttelyt tapaturmien välttämiseksi ja hyvinvoinnin lisäämiseksi. Tunneilla käymme myös freestyle harjoituksia, oman sarjan tekemistä sekä oman tyylin löytämistä.
Tule mukaan ja anna oma panoksesi tunnilla!