VOGUEMUODOSTELMA AIKUISET

 

Tanssikoulu DCA hakee tanssijoita aikuisten Voguemuodostelmaan!

 

Hakutilaisuus pidetään ke 8.8. klo 20.45-22.15 Tapiolan toimipisteellämme. 

 

Hakutilaisuuteen voivat osallistua kaikki vuonna 2003 ja sitä ennen syntyneet innokkaat tanssijat. Luvassa on kovaa treeniä ja paljon oppia voguesta ja voguen maailmasta unohtamatta hauskanpitoa. Tule mukaan oppimaan, venyttämään rajoja ja nauttimaan itsestäsi!

 

Hakutilaisuuteen tarvitset mukaan oman tanssi-cv:si (ansioluettelo: mm. tanssin harrastus, voguingkokemus, esiintymiskokemus, kisamenestykset), oman valokuvasi, hyvät treenivaatteet ja innokkuutta! Muodostelmaan hakijoilta odotetaan upeaa treeniasennetta, voguingin ja/tai tanssin hyvää perusosaamista sekä sitoutumista treeniaikoihin. Hakutilaisuuteen voi ilmoittautua Hakutilaisuudet- kohdan alla olevasta linkistä. Hakutilaisuuteen ei tarvitse valmistaa omaa sooloa, mutta tulethan ajoissa paikalle ja lämmittelethän valmiiksi.

 

HUOM! Mikäli et pääse paikalle hakutilaisuuten, mutta olet kiinnostunut hakemaan ryhmään, ota yhteyttä DCA:n kilpailukoordinaattoriin: 

kilpailut(a)tanssikouludca.fi

Ryhmään voi hakea myös videolla / tanssi CV:llä. 

 

VOGUEMUODOSTELMA AIKUISET                  

kor. Heikki Hautajoki & Jarkko Hänninen

 

Vakiotreeniaika:

perjantaisin klo 20.30-22.00 Helsinki 2 -salissa

tiistaisin 20:15-21:15 Itis 1 -salissa

 
Ryhmässä tanssiminen edellyttää yhdelle viikottaiselle Tanssioulun DCA:n tunnille osallistumista ryhmän omien harjoituskertojen lisäksi. Harjoitustunnin hinta on Tanssikoulun nettisivuille listattu hinta tai inteisiivi-ryhmässä harjoittelevien lisätunnin hinta.
 
Hinta: 230e + 230e sekä omavalitseman viikkotunnin kausimaksu -30 % alennuksella.
 
 

Ryhmä osallistuu 10.-12.5.2018 järjestettäviin Street SM-kilpailuihin Rovanniemellä.

 

Tanssikoulu DCA:n kilpailukoordinaattori vastaa mielellään kysymyksiin hakutilaisuuteen ja ryhmään liittyen: kilpailut(a)tanssikouludca.fi

 

 

 

 

<< Takaisin