EK -ryhmien treeniajat

 

SHOWTANSSIN EK -ryhmät kaudelle 2018-2019

KATUTANSSIN EK RYHMÄT kaudelle 2018-19

DISCOTANSSIN EK -RYHMÄT kaudelle 2018-19

 

 

Linkki sähköiseen audition ilmoittautumiseen: https://www.slsystems.fi/danceani/audition/

 

 

SHOWTANSSIN EK -ryhmät kaudelle 2018-2019

 

Kaikki Showtanssin EK -ryhmät sisältävät tanssituntien lisäksi starttipäivän/päivät kauden alussa (vko 31) sekä henkilökohtaisen palautteen lukuvuoden aikana. Lukuvuosi alkaa MA 6.8.2018 ja päättyy SU 9.6.2019.

 

EK MINIT (s. 2008-2010)

TI 17.30 Baletti 60min T2

TO 18.30 Show 60min T2

PE 18.15 Show 60min M

1 vapaavalintainen hiphop tunti

Opettajat: Riina Aallikko, Katjaa Ahtola, Vilma Salovaara

Hinta: 200e x8

 

EK MAKROT (s. 2006-2007)

MA 18.15 Nykytanssi 60min T4

MA 17.00 Baletti 60min T2

PE 16.15 Show 60min T4

LA 10.00 Show 60min H2

LA 11.00 Fysiikka 45min H1

1 vapaavalintainen hiphop tunti

Opettajat: Riina Aallikko, Katjaa Ahtola, Mia Ihaksi, Katja Putkonen, Sara-Sofia Sarkkinen

Hinta: 233e x8

 

EK SÄIHKE (s. 2004-2005)

MA 17.00 Nykytanssi 60min T4

MA 18.00 Baletti 75min T2

KE 16.15 Show 60min T4

TO 16.30 Show 60min T1

LA 12.30 Fysiikka 45min H1

LA 13.30 Show 75min H2

1 vapaavalintainen hiphop tunti

Opettajat: Riina Aallikko, Anitra Ahtola, Sara Dahl, Mia Ihaksi, Katja Putkonen, Sara-Sofia Sarkkinen

Hinta: 263e x 8

 

EK LOISTE (s.2002-2003)

TI 16.30 Show (jaettu) 75min T4

TI 17.45 Fysiikka (jaettu) 45min T3

TI 17.00 Fysiikka (jaettu) 45min T3

TI 17.45 Show (jaettu) 75min T4

KE 17.15 Baletti (koko ryhmä) 75min T4

KE 19.45 Nykytanssi (koko ryhmä) Tap. Koulu

TO 16.30 Show (jaettu) 75min T4

TO 17.45 Show (jaettu)75min T4

LA 13.45 Show (koko ryhmä) 90min H2

1 vapaavalintainen hiphop tunti

Opettajat: Riina Aallikko, Anitra Ahtola, Sara Dahl, Alex Komulainen, Sara-Sofia Sarkkinen

Hinta: 270e x8

 

DCA DANCERS (s. 2001 ja sitä ennen syntyneet)

MA 20.00 Show 90min T1

TI 16.30 Baletti 90min T1

TI 19.15 Show 75min T1

KE 18.45 Nykytanssi 90min H2

TO 20.00 Show 75min T4

PE 17.45 Show 75min T1

1 vapaavalintainen hiphop tunti

Opettajat: Anitra Ahtola, Sara Dahl, Minna Karttunen, Sara Kauppila, Alex Komulainen, Sara-Sofia Sarkkinen

Hinta: 320e x8

 

 

 

KATUTANSSIN EK RYHMÄT kaudelle 2018-19

Kaikki Katutanssin EK -ryhmät sisältävät tanssituntien lisäksi starttipäivän/päivät kauden alussa (vko 31) sekä henkilökohtaisen palautteen lukuvuoden aikana. Lukuvuosi alkaa MA 6.8.2018 ja päättyy SU 9.6.2019.

 

DCA STREET KOPLA (s.2008-2011)

MA 18.00 Hiphop 60min H2

PE 16.30 Hiphop 60min H2

LA 14.30 Muodostelma 60min T1

1 itse valittava katutanssitunti

Opettajat: Heikki Hautajoki ja Sanna Nazimov

Hinta: 200e x8

 

DCA STREET NINJAS (s.2006-2007)

TI 17.00 Hiphop 60min H2

KE 17.45 Koreografia/muodostelma 60min H2

TO 17.30 Hiphop 60min T2

LA vierailevan opettajan tunti 60min ITIS1

1 itse valittava katutanssitunti

Opettajat: Riina Harju ja Ramona Panula

Hinta: 245e x8

 

DCA STREET CREW (s.2004-2005)

TI 19.00 Hiphop H1 60min

TI 20.00 Muodostelma 75min H2

KE 18.30 Hiphop 75min T1

LA vierailevan opettajan tunti 60min ITIS1

2 itse valittavaa katutanssituntia

Opettajat: Laura Lindstedt ja Salla Lyytikäinen

Hinta: 260e x 8

 

DCA STREET FORCE (vuonna 2003 ja sitä ennen syntyneet)

MA 20.15 Muodostelma 90min H2

TO 17.15 Hiphop 75min H1

LA vierailevan opettajan tunti 60min ITIS1

Lisäksi rajattu anytime max. 5 katutanssituntia viikossa

Opettajat: Linda Ilves ja Sanna Nazimov

Hinta: 285e x 8

 

DISCOTANSSIN EK -RYHMÄT kaudelle 2018-19

Lukuvuosi alkaa MA 6.8.2018 ja päättyy SU 9.6.2019.

 

DCA DISCO DIAMONDS (s. 2004-2007)

MA 16.00 Disco/tekniikka 60min T1

KE 18.45 Disco/akrobatia 60min H1

LA Fysiikka 45min H1

1 itse valittava disco -tunti

4x60min workshop (ajankohdat ilmoitetaan myöhemmin)

Starttikurssi kauden alussa.

Osallistuminen kahteen tanssitapahtumaan lukuvuoden aikana.

Opettajat: Riina Aallikko, Essi Järvelä, Sara-Sofia Sarkkinen ja workshopeilla vierailevat opettajat

Hinta: 255e x8

 

DCA DISCO DYNAMITES (v. 2003 ja sitä ennen syntyneet)

TI 20.30 Disco/tekniikka 75min T4

KE 19.45 Disco/akrobatia 60min H1

TO 19.00 Jumps & Turns 60min T4

LA 13.45 Fysiikka 60min H1

SU Disco/koreografia 75min T4

1 itse valittava disco -tunti

Viikoittainen oma treeniaika lukujärjestyksestä

Marco Behalin ja Oscar Åslundin workshopit 2x workshopviikonloppu (Espoo/HKi & Turku)

Harjoittelua yhdessä Turun Tanssituvan kanssa.

Startti kauden alussa.

Opettajat: Riina Aallikko, Janina Ilkka, Essi Järvelä, Alex Komulainen Sara-Sofia Sarkkinen ja workshopeilla vierailevat opettajat

Hinta: 290e x8

 
<< Takaisin