Hyvitystuntilomake ja poissaolot

 

OMAT POISSAOLOT

Oppilas voi käydä korvaamassa tilapäisiä poissaolojaan osallistumalla toiselle vastaavantasoiselle tai alemman tason tunnille ilman erillistä ilmoittautumista. Korvaustunnin pituus saa olla enintään oman ryhmän tunnin pituus (esim. 60min). Korvaamassa voi käydä myös eri lajin tanssitunnilla.

Korvaustapauksessa oppilas täyttää nettisivuiltamme tulostettavan hyvitystunti -lomakkeen. Täytetty lomake tuodaan mukaan korvaustunnille ja annetaan korvaustunnin opettajalle.
Korvauksia ei voi tehdä etukäteen. Korvaamassa voi käydä kuluvan kauden aikana. Esimerkiksi kevätkaudella ei voi korvata edellisen syyskauden poissaoloja.

Yksittäisistä poissaoloista ei tarvitse ilmoittaa toimistolle, korvaamassa voi käydä omatoimisesti kuluvan kauden aikana.

Korvauksia ei voi tehdä 4 viikkoa ennen oppilasnäytöksiä, koska tanssitunneilla harjoitellaan oppilasnäytös esityksiä.

Jos olet tulossa korvaamaan poisjäänyttä tuntia, tulosta tällä sivulla alempana oleva lomake ja ota täytettynä mukaan korvaus tunnille.
 

PYHÄPÄIVÄT, JOLLOIN TANSSITUNTEJA EI PIDETÄ

Jos tanssitunti, jolle oppilas on ilmoittautunut, osuu pyhäpäivälle ja tanssituntia ei pidetä tanssikoulun toimesta, on oppilaalla oikeus käydä korvaamassa tanssitunti hyvitystunti -lomakkeella. Pyhäpäiväkorvauksen voi tehdä myös etukäteen. Suosittelemme, että pyhäpäivän korvausta ei jätetä viimeisille viikoille, jolloin tunneilla harjoitellaan näytöstansseja.

Korvaustunnin pituus saa olla enintään oman ryhmän tunnin pituus (esim. 60min). Korvaamassa voi käydä myös eri lajin tanssitunnilla.

Korvauksia ei voi tehdä 4 viikkoa ennen oppilasnäytöksiä, koska tanssitunneilla harjoitellaan oppilasnäytös esityksiä.

Jos olet tulossa korvaamaan poisjäänyttä tuntia, tulosta tällä sivulla alempana oleva lomake ja ota täytettynä mukaan korvaustunnille.

 

LÄÄKÄRINTODISTUKSET

 

Pitkäaikaisissa sairaustapauksissa tai loukkaantumisissa tanssikoulu korvaa lääkärintodistusta vastaan neljän viikon karenssin jälkeen jo maksetut tanssitunnit lääkärintodistuksen mukaan. Sairastapauksia, jotka ovat neljä viikkoa tai alle ei korvata rahallisesti. Alle neljän viikon poissaoloissa käytössä on hyvitystuntikäytäntö.

Kertakorteissa tanssikoulu palauttaa maksetun maksun vain, jos lääkärintodistuksen aika ylittää kertakortin voimassaoloajan. Mikäli lääkärintodistus ei ylitä voimassaoloaikaa, siirretään kertakortin voimassaoloaikaa lääkärintodistuksen mukaan.

Lääkärintodistus toimitetaan sähköpostin liitteenä tai postitse toimistoon (toimisto(at)tanssikouludca.fi tai Mannerheimintie 6 A, 00100 Helsinki).

Lääkärintodistuksesta on käytävä päivämäärinä ilmi liikuntakiellon ajankohta.

 

<< Takaisin