Suvi Kelloniemi (SUVI)

Suvi on Oululaislähtöinen tanssitaiteilija, joka on valmistunut Tampereen konservatoriosta tanssijaksi ja suorittaa parasta aikaa lisäksi tanssitaiteen kandidaatin tutkintoa Taideyliopiston Teatterikorkeakoulussa.

Omimmaksi lajikseen hän kokee nykytanssin, mutta tämän lisäksi hänellä vankka kokemus myös Performing Arts – kisamaailmasta.

Monipuolisen koulutuksensa aikana Suvi on päässyt työskentelemään keskenään hyvin erilaisten koreografien, kuten Soile Lahdenperän, Susanna Leinosen, Virpi Juntin ja Ari Nummisen kanssa. Erilaiset produktiot ja esiintymistilanteet ovat muokanneet hänestä itsevarman tanssijan ja esiintyjän. Tanssijana hän nauttiikin erityisesti fyysisyyden tuomasta euforiasta.

Tanssin opettajana Suvi on kiinnostunut oppilaistaan ja haluaa luoda tunneille rennon, mutta motivoituneen ilmapiirin. Suvi kokee, että hänellä tanssijana on paljon annettavaa muille tanssijoille. Kysyminen ja kyseenalaistaminen ovat sallittua, ja hän arvostaa jokaisen omaa tulkintaa liikkeestä. Suvi omaa laajan ymmärryksen myös anatomiasta, jota hän hyödyntää opetustilanteissa. Näin ollen kukaan ei riko arvokasta kehoaan.

Suvin tuntien tarkoituksena on nauttia liikkeen ja musiikin kombinaatioista, sekä tulla tutuksi oman itsensä kanssa. ”Jokainen oppilas on omalla henkilökohtaisella tasollaan valtavan potentiaalinen!”

 

Opetan seuraavia kursseja

Minulla ei ole opetettavia kursseja tällä hetkellä.

<< Takaisin