Mia Ihaksi (MIA)

Mia on Oulun ammattikorkeakoulusta vuonna 2014 valmistunut tanssinopettaja (BA), suuntautumisvaihtoehtonaan showtanssi. Mia on kotoisin Kouvolasta, jossa hän aloitti uransa liikkujana joukkuevoimistelun parissa.

Mia on treenannut monipuolisesti eri tanssilajeja katutanssi -lajeista klassiseen balettiin. Päälajeikseen Mia mieltää show- ja nykytanssin, mutta yhdistää mielellään koreografioissaan muitakin lajeja. Mialla on kokemusta tanssijana tanssiproduktioista, tv-ohjelmista, musiikkivideoista ja tanssikatselmuksista. Mia on tanssinut musikaaleissa Kouvolan teatterissa ja Oulun kaupunginteatterissa sekä osallistunut Street-, Disco- ja Performing Arts SM-kilpailuihin ja MM-kipailuihin.

Mia on opettanut jo vuodesta 2007 kaikenikäisiä tanssijoita aloittelijoista EK-ryhmiin ja hänen oppilaansa ovat osallistuneet teoksillaan erilaisiin näytöksiin sekä SM-, EM- ja MM-kilpailuihin. Opettajana Mia haluaa ensisijaisesti haastaa oppilaitaan ylittämään itsensä ja löytämään oman tyylinsä tanssijana. Mian tanssitunneilla on rento ja avoin tunnelma, vaikka treenataankin aina täysillä.

Opetan seuraavia kursseja

Minulla ei ole opetettavia kursseja tällä hetkellä.

<< Takaisin