Kiira Kornevits (KIIR)

Kiira on treenannut tanssilajeja baletista, showtanssiin ja sambaan, mutta kokeillessaan hip hoppia vuonna 2006, hän tunsi löytäneensä itselleen läheisimmän lajin, kuitenkaan lokeroimatta tyyliään liikaa.
 
Tanssimisessa tärkeätä Kiiralle on itsensä kehittäminen ja haastaminen, uuden oppiminen sekä tietenkin tanssista nauttiminen ja sen tuoma ilo. Kiira treenaa ahkerasti ja käy hakemassa inspiraatiota treenaamiseensa säännöllisesti myös ulkomailta. Hän on esiintynyt useissa tapahtumissa, TV-, ja live-lähetyksissä sekä lukuisten suomalaisten artistien taustalla. Tanssijana työskentelyn lisäksi Kiira on viime vuosina toiminut myös koreografina ja kisavalmentajana.
 
Omaa kisakokemusta Kiiralle on kertynyt niin duon, pienryhmän, showcasen kuin muodostelmienkin puolella mm. Street SM 2014 showcase-mestaruus ja pienryhmä-sarjan 2.sija, sekä Tallinnan Baltic Sessions -kilpailuista showcase-mestaruus ja Street SM pienryhmä-sarjan ensimmäinen sija vuonna 2017.
 
Tanssinopetuksen Kiira aloitti vuonna 2009. Tunneillaan Kiira haluaa rohkaista oppilaita haastamaan itsensä ja luoda mahdollisuuden onnistumisen tunteille.
"Tehdään yhdessä täysillä, pidetään ilmapiiri rentona ja nautitaan. Onnistumisen ilo on paras ilo!"
 

Opetan seuraavia kursseja

<< Takaisin